Роналдо с два гола за три минути при успех на Левски срещу Пирин

Левски победи Пирин Благоевград с 2:1 в контролна среща, играна на ст. "Искър" в Самоков. Роналдо отбеляза и двата гола за "сините". Асистенциите дадоха другите две нови попълнения - Ивелин Попов и Анте Блажевич. Красимир Станоев върна едно попадение още преди почивката.

Столичани поведоха след само 180 секунди игра. Роналдо завърши многоходова акция в преден план и с изстрел по земя направи резултата 1:0.

Бразилецът удвои головата си сметка в шестата минута. Нападателят засече с глава центриране от десния фланг на Анте Блажевич.

"Орлетата" намалиха изоставането си в 39-ата минута. Красимир Станоев стреля извън наказателното поле по земята, а Андреев не успя да се намеси добре и резултатът бе намален.

След почивката последваха редица промени и в двата отбора, но до нов гол не се стигна. Андреев се реваншира със спасяване срещу Стилиян Николов, докато Левски направи два пропуска. Първо Бари не се възползва от асистенция на Роналдо и стреля неточно, а след това бразилецът не успя да се разпише за трети път във вратата на "орлетата".

В последната минута резервата Георги Миланов стреля в напречната греда от разстояние. /БГНЕС