Роналдо се срещна с Тен Хаг, бъдещето му остава неясно

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо проведе среща с новия мениджър на тима Ерик Тен Хаг на тренировъчната база на клуба в Карингтън. Петкратният носител на Златната топка не започна подготовка със своите съотборници и обяви, че иска трансфер в отбор, който ще играе в Шампионската лига, но "червените дяволи" заявиха, че искат да задържат 37-годишния нападател.

Днес Роналдо пристигна в Карингтън в компанията на своя агент Жорже Мендеш, а в офисите на Юнайтед бе и легендарният бивш мениджър на тима сър Алекс Фъргюсън, но впоследствие бе съобщено, че той е там за среща на борда на директорите, на която ще присъстват още изпълнителният директор Ричард Арнолд и Дейвид Гил. Според медиите на Острова Роналдо е категоричен в желанието си да не играе за Юнайтед през следващия сезон, макар че до момента нито един клуб не е изявил желание да го вземе.

И след днешната среща бъдещето на Роналдо остава неясно, но не остава изключено той да остане на "Олд Трафорд" с оглед на малкото опции пред него.

В същото време днес първа тренировка с новите си съотборници направиха новите попълнения на Манчестър Юнайтед Кристиан Ерикстен и Лисандро Мартинес. Двамата бяха привлечени в последните седмици, но се подготвяха самостоятелно до този момент, тъй като тимът бе на предсезонно турне в Австралия. /БГНЕС