С човек по-малко Лудогорец стигна до равенство с ЦСКА за Купата

Отборите на ЦСКА и Лудогорец направиха равенство 1:1 в първи полуфинален мач от турнира за Купата на България, игран на стадион "Българска армия", предаде репортер на БГНЕС. По този начин всичко ще се реши на реванша в Разград след седмица.

ЦСКА и Лудогорец не се победиха в София

На тежкия и заснежен терен на стадиона на "червените" двата тима не успяха да покажат нищо стойностно през първото полувреме, в което преобладаваха единоборствата в центъра на терена, а чисти голови положения липсваха. След почивката "армейците", за които пореден дебют като треньор направи Любослав Пенев, бяха по-активни, а в 60-та минута "орлите" останаха с човек по-малко, след като Бърнард Текпетей получи втори жълт картон, след като спря опасна контраатака на съперника. Домакините се възползваха от численото си преимущество и поведоха в резултата в 77-та минута, когато капитанът Тиаго Родригеш бе изведен добре в наказателното поле от Жеферсон и със силен удар откри резултата. Възпитаниците на Валдас Дамбраускас успяха да изравнят само шест минути по-късно чрез Каули Оливейра, който се разписа от близко разстояние след центриране от фал на Кирил Десподов.

До края на двубоя повече голове не паднаха и двубоят завърши при резултат 1:1. Реваншът между двата тима ще се играе следващата сряда от 18:30 часа в Разград. /БГНЕС