С новия ипотечен кредит от Fibank: по-ниски разходи за битови сметки

Клиентите на Fibank (Първа инвестиционна банка) вече могат да се възползват от новия ипотечен кредит „Устойчиво бъдеще“ за закупуване на модерния нов дом на атрактивна лихва от 2.51%.

Кредит „Устойчиво бъдеще“ е предназначен за имоти в сгради със сертификат за енергийна ефективност клас А+, А или B. Финансирането е до 90% от пазарната стойност на имота. Всеки кредитополучател ще получи бонус при одобрение на ипотечен кредит – предварително одобрен овърдрафт по дебитна карта в размер до 3 работни заплати, при 0% годишна лихва за първата година.

Високият клас на енергийна ефективност на жилищата създава не само комфортен и уютен дом, но също така и допринася за по-ниски разходи за битови сметки. Ипотечният кредит „Устойчиво бъдеще“ от ПИБ дава възможност на всеки да повиши собствения си принос за опазване на околната среда чрез една природосъобразна инвестиция в бъдещето на своите деца. Именно енергийната ефективност и високите технологии могат да повишат екологичната устойчивост, която всички ние създаваме.

Новият ипотечен кредит „Устойчиво бъдеще“ е поредната стъпка, която Fibank прави за изпълнение на поетата от нея политика за намаляване на въглеродния отпечатък. В тази посока са и трите нови кредитни продукта, които банката предложи в началото на годината на своите бизнес клиенти – „Зелен транспорт“, „Зелена енергия – свободен пазар“ и „Зелена енергия – собствено потребление“. /БГНЕС