Сабрутев: Излезте да гласувате, за да може най-сетне да се върне нормалността

Тази предизборна кампания се различава от предишната. Виждаме, че хората започват да виждат разликата в различния тип управление. Виждаме, че хората приемат много добре обединението на ПП-ДБ. Виждаме, че надеждата се връща. Това заяви Венко Сабрутев от ПП коалиция „Продължаваме промяната - Демократична България”, които се събраха пред НДК, за да закрият предизборната си кампания, предаде репортер на БГНЕС.

Сабрутев отбеляза, че хората виждат позитивите от свършената работа.

Той отбеляза, че те имат пет основни приоритета, сред които са справяне с инфлацията. “Нека да пренасочим земеделските субсидии към малките и средни производители, така че да започнем да ядем български плодове и зеленчуци и в същото време цените да паднат по естествен начин, защото сме скъсили най-малкото веригата за доставки”, уточни Сабрутев.

Той разкри, че вече е решил какъв ще бъде първият законопроект в 49-тото Народно събрание.

Кандидат-депутатът призова хората да излязат и да гласуват. “Излезте, за да променим България, за да може най-сетне да се върне нормалността, за да може България да стане нормална европейска държава с нормални европейски доходи”, каза още Венко Сабрутев.

Събитието се провежда под засилено полицейско присъствие. /БГНЕС

Тагове: