Съпругата на Коби с емоционално послание в социалните мрежи

Ванеса Брайънт написа емоционален пост в социалните мрежи, с който благодари на всички, показали й подкрепа. Тя загуби съпруга си Коби Брайънт и 13-годишната си дъщеря Джиана в катастрофа с хеликоптер преди пет дни. Текстът й в „Инстаграм" събра над 6 милиона харесвания и множество коментари.

Моите момичета и аз искаме да благодарим на милионите хора, които ни показаха своята подкрепа и любов в този ужасен момент. Благодаря за всички молитви. Определено се нуждаем от тях. Ние сме опустошени от внезапната загуба на моя любим съпруг Коби, невероятния баща на нашите деца, и моята красива и сладка Джиана, привързана, внимателна и прекрасна дъщеря и невероятна сестра на Наталия, Бианка и Капри.

Ние също сме опустошени заради семействата, които загубиха любимите си хора в неделя, и споделяме болката им. Няма думи, които да опишат нашата болка в този момент.

Успокоява ме да знам, че Коби и Джиджи знаеха, че бяха толкова обичани. Ние бяхме благословени да ги имаме в живота си. Иска ми се да са тук завинаги с нас. Това бяха нашите красиви благословии, които ни бяха взети твърде рано. Не съм сигурна какъв ще бъде животът ни утре и е невъзможно да си представим живота без тях. Но ние се събуждаме всеки ден, опитвайки се да продължим, защото Коби и нашето бебе Джиджи ни осветяват, за да ни покажат пътя. Любовта ни към тях е безгранична и не може да бъде измерена. Просто ми се иска да мога да ги прегърна, да ги целуна и да ги благословя. Имаме ги тук с нас, завинаги.

Благодаря ви, че споделихте с нас вашата радост, болка и подкрепа. Молим да ни дадете уважение и уединение, които ще ни трябват, за да преживеем това. За да почете семейството си от Team Mamba, Фондация за спорт Mamba, създаде Фонд MambaOnThree, за да помогне на другите семейства, засегнати от тази трагедия. За да дарите, посетете MambaOnThree.org. Благодаря ви много, че ни споменахте в молитвите си и че обичате Коби, Джиджи, Наталия, Бианка, Капри и мен“, написа съпругата на Коби. /БГНЕС

https://www.instagram.com/p/B77K8XWDY7O/?utm_source=ig_web_copy_link