Сарафа прави песен с Curtis Young, син на американската рап легенда Dr. Dre

С вълнуващ проект се е заел рапърът Серафим Мартинов – Сарафа. Изпълнителят работи с някои от големите имена от родината на рапа и с гордост обяви пред БГНЕС бъдещия си проект с Curtis Young – синът на обявения през 2019 г. за най-богат музикант на десетилетието Dr. Dre.

Серафим Мартинов – Сарафа

След две годишна пауза, последно през 2020 г. Сарафа представи клипа към песента „Rock &Roll”, сега рапърът, който пее „не падам долу време е за шоу...”, се възражда за качествен рап на български, създаден в Америка.

Работното заглавие на албума е "Reborn and I’ll rise up again" и с него Сарафа дава заявка за ново начало.

Curtis Young

"От доста време мечтая да го направя – изцяло нов албум с американски изпълнители. Има някои проекти, които вече са записани, ще има и нови работи. Една част от песните се надявам да запишем в Щатите, а друга част – в България", сподели Сарафа, който вече има записани парчета с легендите от Чикаго Crucial Conflict, както и Naughty By Nature, с който записва още през 2008 година. Ще има и нови парчета с групата на 2pac The Outlawz, с който също е работил през годините.

"Смятам да направя нещо, което досега не е правено в рапа на български", каза още Сарафа, който през 2019 г. спечели награда Лайфстайл от 2019 г. за песента „Живей”.

Албумът ще бъде на разположение на феновете на Сарафа в Spotify и iTunes. /БГНЕС