Саша Илич: Ще се борим докрай в първенството

"Отпаднахме от битката за един трофей, но ще се борим докрай в първенството", обяви треньорът на ЦСКА - Саша Илич, след провала на неговия отбор в турнира за Купата на България. "Червените" загубиха с 1:2 от Черно море у дома.

"Направихме две големи грешки и не успяхме да победим Черно море. Това е турнирен мач, първото полувреме играхме и срещу вятъра, второто вдигнахме оборотите, направихме стихиен натиск, но не стигнахме до обрат. Когато направиш такива големи индивидуални грешки, не може да очакваш добър резултат", каза още сърбинът.

"Това трябва да ни послужи за урок, да си извадим поуките и да не го повтаряме в първенството. Назон беше с националния отбор, а след това - болен, Бисмарк и Бамба са контузени, Туфегджич се контузи също, имахме проблеми. Нито една загуба не е хубава, но от всяка загуба можеш да научиш нещо", завърши треньорът на "червените".

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов пък обяви, че отборът ще изглежда по съвсем друг начин в неделя, когато гостува на Славия за мач от първенството.

"Неприятна загуба. Никой не е доволен от играта ни днес. Съжаляваме, но това е футболът. Треньорите ще си направят анализите и ще кажат къде са причините. На футболистите в ЦСКА не трябва да им влияе едно леко разклащане. Това трябва да им показва, че без да се трудят и да се раздават, нищо не идва наготово. Това трябва допълнително да ги мотивира и стимулира, за да може в следващите два месеца да покажем по-добри игри от днешната.

Сигурен съм, че още в неделя ще покажем различно лице. Всички искаме да станем шампиони, работим за това, но то се постига с много труд, желание, себераздаване, трябва и късмет", коментира шефът на "армейците". /БГНЕС