Саутгейт: Очаква ни труден тест срещу България

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт очаква тежък мач срещу България на европейската квалификация в София, предаде репортер на БГНЕС. Той обяви, че иска да види друго лице от тима, който не игра добре и загуби от Чехия в Прага само преди няколко дни. Звездата на Тотнъм Хари Кейн пък обясни, че не се притеснява от расистки прояви към тима утре и „трите лъва" ще мислят само и единствено за двубоя.

Мачът утре е много важен за нас. В Прага резултатът и представянето ни бяха разочароващи, така че трябва да реагираме. Двубоят срещу България на „Уембли" беше труден и го решиха една-две грешки. Всеки гостуващ мач е труден и трябва да бъдем на възможно най-високо ниво, за да постигнем целта си - да спечелим срещата", заяви Саутгейт.

Напълно сме концентрирани върху мача и спечелването на трите точки утре. Имаме работа за вършене. През седмицата разговаряхме какво трябва да се направи, ако такова нещо се случи, но то може и да не се случи. УЕФА има протокол в подобни случаи, но нашата задача е на терена и натам ще бъде насочена нашата енергия", заяви капитанът на Англия Хари Кейн. /БГНЕС