Саутхемптън нанесе второ поражение на Челси за сезона

Неубедителният старт на сезона за Челси продължи във вторник вечерта след загуба при гостуването на Саутхемптън с 1:2. "Сините" започнаха силно на "Сейнт Мерис" и поведоха в резултата в 23-та минута чрез новото попълнение Рахийм Стърлинг, който се разписа от близко разстояние, но само пет минути по-късно тийнейджърът Ромео Лавия изравни със силен и точен изстрел от границата на наказателното поле.

"Светците" започнаха да доминират на терена и в добавеното време на първата част Адам Армстронг направи обрата пълен с мощен удар с левия крак след подаване на Ромен Перо. През второто полувреме не паднаха повече голове и домакините стигнаха до втората си победа през кампанията, след която вече имат седем точки, какъвто е и активът на Челси.

В друг мач от миналата вечер Фулъм продължи със солидните си изяви от началото на сезона и удари непобедния до момента тим на Брайтън с 2:1 у дома. Този успех позволи на "котиджърс" да се изкачат до шесто място в класирането с 8 точки, докато "чайките" са на 4-та позиция с две точки повече.

Останалите резултати:

Лийдс - Евертън 1:1

Кристъл Палас - Брентфорд 1:1. /БГНЕС