Седмица до разтърсващото шоу на Godsmack в София

Остава само седмица до второто самостоятелно шоу на рок бандата Godsmack в София. Това ще се случи на 25 октомври в столичната зала „Арена Армеец".

Godsmack са носители на наградата „Artist's of the Year" на The Billboard Music Awards през 2001 г. и номинирани 4 пъти за престижните награди Grammy. Групата е с продажби от над 20 милиона копия в цял свят и три последователни албума под номер 1 в Billboard Top 200. Това ги нарежда до групи като Van Halen, U2, Metallica, Dave Matthews Band и Linkin Park, които имат същия успех.

За повече от 25 години, Godsmack не спират да чупят рекорди и да надскачат очакванията без компромиси, да разпродават зали и да доминират класациите стоейки редом до най-успешните рок банди в историята.

„С изключение на дъщеря ми, групата е нещото, което ме прави истински горд. Това е най-дългата връзка, която успявам да поддържам и съм изключително горд, защото сме минали през всичко заедно от най-тежкото, до най-хубавото", споделя фронтменът на групата преди да забие в София заедно с китариста Тони Рамбола, басиста Роби Мерил и барабаниста Шанън Ларкин.

Godsmack, 25 октомври 2022, зала „Арена Армеец". Билети за концерта все още има налични в мрежата на Eventim. /БГНЕС