Селена Гомес и Зейн Малик излизат заедно

Двете поп звезди, и двамата на 30 години, предизвикват слухове за връзка, след като бяха забелязани да вечерят заедно в Ню Йорк, предаде People.


Новината за излизането им се разпространи в TikTok, след като потребителят @klarissa.mpeg сподели размяна на текстови съобщения със своя приятелка, която твърди, че е била домакиня на двойката в неназован ресторант в града.

След като обясни, че и тя, и приятелят ѝ работят в любимите на знаменитостите горещи точки, тя сподели скрийншот на разговора им в SMS, в който приятелят пише: "Разкажи ми как Селена Гомес и Зейн току-що влязоха в [ресторант] ръка за ръка, целувайки се, и аз ги настаних".

Вечерята идва седмици след като фенски акаунти в Туитър забелязаха, че Гомес наскоро е последвала Малик обратно в Instagram.

Феновете разпространиха и момент от червения килим от началото на 2010 г., в който Гомес е попитана кой член на One Direction би искала да целуне най-много.

"О, не", отговаря изпълнителката, преди бързо да отговори: "Зейн", като се кикоти.

Звездата за последно беше свързвана с Дрю Тагарт от "Chainsmokers", след като двамата бяха забелязани заедно в боулинг зала през януари. Тя обаче побърза да разсее слуховете за връзка и публикува изтрита вече публикация в Instagram, в която потвърди, че е свободна. /БГНЕС