Селена Гомес: Не бях сигурна, че съм готова да разкаже тази история

Селена Гомес блесна за първи път на корицата на списание „Rolling Stone” и сподели в интервю лични теми.

Певицата и актриса призна, че едва ли ще може да износи сама бебе заради лекарствата, които приема за овладяване на биполярното си разстройство. Селена обаче отбелязва, че е "убедена, че каквото и да става, трябва да има деца".

Гомес разказва и за психозата, която е преживяла през 2018 г., след което е била диагностицирана с биполярно разстройство. Звездата разкрива, че тогава е чувала гласове и си спомня само откъслечни моменти от онова време. Прекарва няколко месеца с параноя в лечебно заведение, без да може да се довери на никого. По-късно приятелите ѝ казват, че през този период е била неузнаваема.

"Трябваше да поработя здраво, за да приема, че имам биполярно разстройство, и да се науча да се справям с него, защото то няма да изчезне", казва Селена в интервюто.

30-годишната Гомес признава също, че е силно разочарована от неизпълнените планове в личния си живот.

"Израснах с мисълта, че ще се омъжа на 25 години. Просто ме притесни фактът, че на тази възраст не бях дори близо до реализацията на този план. Нещо повече - не можех да бъда по-далеч от него. Беше толкова глупаво, но наистина си мислех, че светът ми се разпада”, казва Селена.

Индиректно певицата засяга и темата за връзката си с Хейли Бийбър, съпругата на бившия ѝ приятел Джъстин Бийбър. Феновете на Селена често тормозили Хейли онлайн, както Бийбър разкри наскоро в подкаст. След това Гомес се обърна към феновете си в Тик-Ток, за да успокои ситуацията.

"Някой публикува коментар, аз се включих в ситуацията и след това два дни се чувствах зле. Мислех, че просто ще кажа: "Бъдете добри един към друг" - каза Селена. /БГНЕС

Лос Анджелис / САЩ