Селена Гомес с нов видеоклип

29-годишната Селена Гомес, чийто баща Рикардо Гомес е мексиканец, се гордее много с корените си. Тя реши да отрази това в работата си. Певицата, която преди издаваше песни на английски, сега пее и на испански. През пролетта тя издаде първия си мини-албум на испански език Revelación, а вчера пусна видеоклип към испаноезичната песен „999“, записана с колумбийския певец Камило.

Във видеото Селена пробва някои ярки тоалети и перуки. Според сценария на видеото тя е влюбена в музикант, пред когото иска да признае чувствата си. „Настръхвам, когато те видя “, пее тя.

Песента е написана от колумбиец. Композицията на Селена веднага я хареса, затова тя и Камило бързо решиха въпроса за сътрудничеството.

„Когато за първи път я изпълниха заади мен, си мислех, че звучи много красиво и страстно“, сподели Гомес.

Камило от своя страна каза, че се възхищава не само на таланта и красотата на Селена, но и на връзката й с почитателите.

Въпреки факта, че през последните години Селена имаше много здравословни проблеми (както психически, така и физически), които тя описа подробно в ново интервю с американското издание Elle, звездата успя да се справи с всички трудности и да продължи творческата си кариера. През последната година тя стартира кулинарния проект Selena + Chef, участва в „Убийства в същата сграда“ и работи успешно в модната индустрия. /БГНЕС

Вашингтон / САЩ