Селена Гомес се оплака от ранната слава

Селена Гомес стана героиня на януарския брой на мексиканската версия на списание Vogue и говори в интервю за творческите си търсения и целите в живота.


Снимките се проведоха в студиото, където Селена изпробва тоалети на различни дизайнери и позира за фотографа Майкъл Бейли-Гейтс.

Певицата разказа как се е отразила за нея популярността, когато е била дете. „Когато получиш признание в ранна възраст, понякога това може малко да попречи на умственото ти развитие. Мисля, че определено забави растежа ми за известно време.“

Тя сподели, че е успяла да устои на опасността да бъде „заклещена в момента“, като прави това, което е важно за нея, докато бе прекъснала кариерата си. Но в същото време дори само желанието да се разходи из гората означаваше, че зад нея ще стоят четирима пазачи. Влиянието на годините, които е прекарала заобиколена от възрастни, а след това внимателното наблюдение и признание, които я спохождат като девойка, скоро са достигнали критично ниво и са довели до здравословни проблеми.

„Самостоятелната грижа е нещо, което беше много трудно за мен от дълго време“, казва Гомес. „Това ми помогна да намеря рутина, която ми дава фокус.“ Певицата отбелязва, че с течение на времето е започнала да се „чувства комфортно“ и сега „не позволява на хората да оставят балона“ около нея да се спука. Тя вече не изпитва натиск да бъде съвършена и иска да помага на другите в това пътуване, както се вижда от многобройните й благотворителни организации за психично здраве.

Селена сподели плановете си за нова музика и е готова да зарадва феновете с предстоящото издаване на нов албум. Тя имаше дълга пауза между записите, но имаше причина за това. „Нямах за какво да пиша, защото бях свикнал да пиша тъжна момичешка музика. И аз обичам този тип песни, но не преживях нищо, което да ме разкъсва. Искам да опитам да намеря начини да правим добра поп музика с послание, което наистина означава нещо".

Тя сподели, че получените песни са щастливи и вдъхновяващи. "Свобода. Това е основната тема на този албум. (Свобода) от връзките, които имах, когато бях на 20 години. Не написах нито една тъжна песен в този албум".

Наскоро Селена обяви, че има връзка с продуцента и текстописец Бени Бланко, което беше приет студено от нейните почитатели, които отбелязаха, че тя заслужава повече. Певицата нарече любимия си "най-добрият, с когото е била".

Въпреки това, независимо дали тази връзка ще продължи или не, има едно нещо, което 31-годишната Селена Гомес очаква с нетърпение: да стане майка. Това според нея е основната цел на живота й. Но „не скоро“, добавя тя, смеейки се. /БГННЕС