Селин Дион разказа за тоалета си на наградите "Грами"

Селин Дион споделя за модния си избор, след появата си на наградите "Грами" през 2024 г.


По време на неотдавнашно интервю за Vogue за поредицата им "Life in Looks" 56-годишната канадска попзвезда се върна назад към стила си през годините и разкри за палтото, цвят горчица, на Valentino, което носеше на церемонията по награждаването.

"Беше много нервно, но в същото време и голяма чест", каза тя пред изданието за изненадващото си появяване на наградите "Грами" през февруари. "Тази магия. Това вълнение. Да видиш феновете, да видиш тълпата. Да видя отново шоубизнеса".

За петкратната носителка на "Грами" (която беше стилизирана от стилиста на знаменитости Лоу Роуч за вечерта) палтото имаше не само стилна, но и емоционална цел - Дион сподели пред Vogue, че се е чувствала по-добре, когато е имала за какво да се хване, докато излиза на сцената.

След това певицата избухна с песента си от 2019 г. "Imperfections" (Несъвършенства).

Излизането ѝ на сцената на церемонията е една от малкото публични изяви на Дион през последните няколко години, след като през 2022 г. ѝ е поставена диагноза за рядкото и нелечимо неврологично заболяване синдром на Стифърс (SPS). Тя излезе в Crypto.com Arena в Лос Анджелис, за да представи албума на годината - награда, която печели за първи път преди 27 години - със сина си, 23-годишния Рене-Шарл Анжелил, който я придружаваше, за да получи бурни овации от изпълнената със звезди публика.

"Това отне много, много от мен. Но синът ми, Рене Шарл дойде и ми даде своята подкрепа. А да връча наградата - за албум на годината - на Тейлър Суифт - беше чест, защото тя изживява своя пик, а аз съм тази, която ѝ я връчва. Но винаги е много, много трогателно, когато имаш бурни овации", допълни Дион.

Преди това източник разказа пред People колко много е било планирано участието на Дион на наградите "Грами".

"Това беше невероятна вечер за нея. Тя се справя добре и надеждата е, че може да продължи да прави повече неща и да се върне по-лесно в живота", казва източникът.

"Всички я спираха. Тя имаше прекрасен момент с Опра и пя със Стиви Уондър. Те просто се забавляваха", казва източникът.

Дион също така наскоро разговаря с Vogue France за корица, в която обсъжда как се е променил стилът ѝ през десетилетната ѝ кариера, докато обличаше неща като бял кожен тренчкот на Jacquemus, блуза на Schiaparelli и гигантско розово вълнено палто от Alaïa.

"Не бих казала, че си сътруднича с дизайнерите, тъй като това би било много претенциозно от моя страна. От друга страна, мога да кажа, че през целия ми живот майка ми е кърпила чорапогащниците, пуловерите, палтата и ръкавиците ми, всичките ми дреболии за зимата. Бях голяма късметлийка, защото имах 13 братя и сестри и получавах ръчно изработените дрехи на всички", каза звездата.

"След първия ми албум на английски език успях да си купя дрехи от дизайнери и започнах да чета модни списания", продължава тя, обсъждайки първите години от кариерата си, след като през 1990 г. издава първия си албум на английски език Unison. „Поглезих се с яке на Лагерфелд по същия начин, по който хората си купуват диаманти".

На друго място в интервюто Дион говори за лечението си от SPS, две години след като за първи път обяви диагнозата си.

"Не съм победила болестта, тъй като тя все още е в мен и винаги ще бъде. Надявам се, че ще намерим чудо, начин да я излекуваме с научни изследвания, но засега трябва да се науча да живея с нея. 5 дни в седмицата се подлагам на спортна, физическа и вокална терапия. Работя върху пръстите на краката си, коленете си, прасците си, пръстите си, пеенето, гласа си... Сега трябва да се науча да живея с това и да спра да се съмнявам в себе си", завърши Дион./БГНЕС