Семейството на Ан Хечи търси реципиенти за органите й

Семейството на Ан Хечи скърби за загубата на актрисата, загинала по нелеп начин след катастрофа на 5 август.

Съгласно закона на Калифорния, 53-годишната Хечи е обявена за мъртва, но семейството й поддържа сърцето й да бие и тя не е била изключена от животоподдържащите апарати с цел да бъдат намерени реципиенти на органите й, твърди Скай нюз. Такова е било желанието на актрисата, твърдят близките й.

Актрисата е известна с ролите си в Donnie Brasco, Cedar Rapids и римейка на Psycho от 1998 г.

Хечи получи значителни изгаряния и увреждане на белите дробове след катастрофата, при която се блъсна в двуетажна къща в района на Мар Виста.

Предварителните кръвни тестове показаха "следи от наркотици" в тялото й. След като тя изпадна в кома, семейството й обяви, че не се очаква тя да оживее.

Полицейското управление на Лос Анджелис разследва дали наркотиците са били приемани нарочно от актрисата, или са следа от медикамент, използван при нейното лечение след инцидента.

Американската водеща Елън Дедженерис, която излизаше с Хечи от 1997 до 2000 г., написа в Туитър: „Това е тъжен ден. Изпращам цялата си любов на децата, семейството и приятелите на Ан“. В свои интервюта Хечи разказваше, че лесбийската й връзка с Хечи е била новаторска за времето си заради "глобалното внимание, което са получили като холивудски звезди в еднополов роман"./БГНЕС

Тагове: