Шакира шокира с три награди на Latin Grammy

46-годишната колумбийска певица Шакира получи три награди и се превърна в главната звезда на проведената в Испания церемонията по връчването на наградите Latin Grammy, или „Латинската Грами”, музикална награда на Латиноамериканската академия за звукозаписни изкуства и науки.


Изпълнителката смени няколко тоалета по врече на церемонията, пише Daily Mail. Сред публиката бяха синовете й от футболиста Жерар Пике Милан и Саша.

Шакира се появи на червения килим в черна рокля с висока цепка, изрезки на бедрата, златен корсет и дълъг шлейф. Златни сандали на висок ток допълваха визията.

Певицата бе номинирана в седем категории, като спечели три от тях. Тя спечели награди за песен на годината, най-добра поп песен и най-добра градска интерпретация за нейния хит Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53, записан с продуцента Bizarrap. Тя спечели Песен на годината за първи път на латиноамериканските награди Грами, побеждавайки две от собствените си песни, включително песента й с Карол Джи.

Шакира облече тясно боди, за да изпълни Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 на церемонията. Тя изпълни и баладата Acrostico, емоционална песен, посветена на нейните деца, номинирана за Песен на годината. Този път тя се появи пред публиката в искряща златиста рокля на Dolce & Gabbana.

Друга фаворитка на вечерта беше Карол Джи. Колумбийската певица излезе на червения килим в искрящо розова мини рокля с пайети. Тя, подобно на Шакира, се бори за награди в седем категории, три от които получи. На червения килим също позираха Паз Вега, Розалия, Анита, Розана Занети, Паула Аренас, Алин Барос и други. /БГНЕС