Шакира: Загубата на гласа ми беше „най-мрачният момент“

На концерт в Барселона Шакира след развихри, след "по чудо" гласът ѝ се беше върна.
Колумбийската певица Шакира ) оставя отпечатък на крака си по време на откриването на работата на новото си училище в Ел Боске, Баранкиля, Колумбия в края на 2018 г.

Със своята комбинация от латино и арабски ритми и рок влияние, Шакира е една от най-големите звезди от Латинска Америка с големи световни хитове с песни като "Hips don't Lie" и "Whenever, Whenever".

Тя бе избрана да участва редом с поп звездата Дженифър Лопес в шоуто на полувремето на Super Bowl на стадион "Хард рок" в Маями на 2 февруари 2020 г. - което съвпада с рождения ден на Шакира.

"Имаме много идеи. Трудно е да ги реализираме за краткото време, което имаме. Но ще се опитаме да се възползваме колкото е възможно повече, особено възможността да представя латиноамериканците", каза Шакира.

Финалът на шампионата по Супербоул на Националната футболна лига е най-голямото годишно събитие на американската телевизия. Шоуто на полувремето обикновено включва някои от най-известните изпълнители в света. Миналогодишното шоу привлече 98,2 милиона зрители./АФП