Силвестър Сталоун се завръща за "Рамбо 6"?

През десетилетията името на Силвестър Сталоун почти се е превърнало в синоним на емблематични герои като Роки Балбоа и Джон Рамбо. Феновете се насладиха на високооктановите приключения на ветерана от Виетнам Джон Рамбо в пет завладяващи части. Въпреки това, тъй като разказът изглежда ще приключи с "Рамбо: Последна кръв" през 2019 г., възможността Сталоун да се завърне за "Рамбо 6" е обект на много спекулации.


Спекулациите взеха нов обрат по време на скорошно интервю с Кевин Кинг-Темпълтън и Лес Уелдън, продуценти на "Непобедимите 4". В разговора си с Coming Soon те намекнаха за възможността за възраждане на различни франчайзи в отговор на търсенето от страна на феновете, подобно на начина, по който беше възобновена поредицата "Непобедимите". Особено подчертаха готовността си сериозно да обмислят връщането на Силвестър Сталоун за "Рамбо 6", ако има значително търсене от страна на феновете.

Това не е първият път, в който се говори за "Рамбо 6", особено като се имат предвид силните последователи, които поредицата "Рамбо" поддържа през годините. Въпреки възрастта си, Силвестър Сталоун показва забележителен ентусиазъм и физическо майсторство при поемането на екшън роли, пример за което е участието му в поредицата "Непобедимите". Основният въпрос не е способността на Сталоун да се превъплъти в ролята на Рамбо, а по-скоро дали сюжетната линия оправдава продължението. /БГНЕС