Сираков: До 1-2 месеца ще имаме решение по въпроса с НАП

Най-важният мач на Левски не е в неделя с Лудогорец, а с НАП. Мисля, че до 1-2 месеца ще имаме решение по този въпрос. Това заяви пред NOVA мажоритарният собственик на "сините" Наско Сираков по отношение текущите дългове на клуба към Националната агенция за приходите.


"Изключително много нерви ми струва, 3 години. Преди не бях толкова побелял, но за мен е удоволствие. Виждах отстрани, че клубът се управлява лошо. Клубът затъва. Знам и съм сигурен, че аз мога да го измъкна от тази ситуация и ще го измъкна. Най-важният мач на Левски не е в неделя с Лудогорец, а с НАП. Мисля, че до 1-2 месеца ще имаме решение по този въпрос", каза Сираков.

Бившият нападател на столичани коментира и работата на Николай Костов, откакто той застана начело на "сините" през лятото: "За 3 месеца работа не би трябвало да има съмнение от никой левскар работата на Николай Костов. При мен той се ползва с безрезервно доверие".

Левски посреща Лудогорец на "Герена" в голямото дерби от 12-ия кръг в Първа лига утре вечер, 1 октомври, от 20:30 часа. /БГНЕС

Категории: