Сираков и Ивков откриха обновения клубен магазин на Левски

Собственикът на Левски Наско Сираков, изпълнителният директор на "сините" Иво Ивков и треньорът на първия тим Станимир Стоилов участваха в откриването на разширения и модернизиран официален клубен магазин на стадион "Георги Аспарухов", предаде репортер на БГНЕС.

Наско Сираков (д) прерязва лентата при откриването на обновени магазин.

При засилен интерес от феновете Сираков преряза лентата на новия магазин, с който клубът се надява сериозно да увеличи приходите си от продажбата на артикули. "Изчисления за приходите ще направим след първите няколко мача. Очаква се приходът от самия физически магазин да се увеличи поне два пъти. Пропуснатите ползи, когато хората не могат да влязат в магазина, са огромни. Всеки фен искаше тези промени да се случат. Левски е най-популярният клуб в България, винаги има поток от хора", коментира маркетинг директорът на Левски Пламен Петров.

"Доста беше важно това, защото искахме доста да разширим магазина от три години насам. За феновете беше важно, виждате какви опашки имаше на пътеходите. Искахме да го разширим, за да бъде на всички по-лесно. Има повече каси, да бъде по-просторен, има вече и нова стока, която съвсем скоро ще бъде видима. Тепърва ще бъде зареждането на магазина, в момента има целия набор от асортименти на първия отбор. Ние ще влезем и в дигиталния свят, тъй като ще вкараме програма, в която като влезете да снимате в самия магазин, ще виждате легенди на клуба, ще има и виртуална обиколка", допълни той.

Петров заяви, че пред клуба предстои доста работа по отношение на маркетинга, най-вече в социалните мрежи. "Вече в магазина ще има постоянно каса на Ивентим, така че нашите фенове ще трябва всеки път да влизат в магазина. Искаме да обърнем внимание и на социалните мрежи, ще ги увеличим, ще вкараме Тик-Ток, тъй като за момента не съм доволен от това, което показваме в социалните мрежи. Има какво да се работи, тъй като е необятно море, защото зад нас е най-голямата фенска маса".

Георги Миланов (л) и Ивелин Попов (трети от ляво на дясно) раздават автографи на фенове.

Никой от ръководството на Левски не говори пред медиите относно вчерашната среща на високо ниво в клуба, на която бе обсъдена финансовата ситуация на "Герена". След тази среща членът на Надзорния съвет Константин Папазов подаде оставка, като днес разкри, че го е сторил "под натиск". /БГНЕС