Сираков: Предложих на Мъри да се завърне в Левски

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков обяви в свое изявление, че днес се е срещнал с най-успешния треньор на клуба Станимир Стоилов в Хасково и му е предложил да се завърне начело на клуба. "Сините" са без наставник след приетата от ръководството оставка на Живко Миланов, който се раздели с треньорския пост след четвъртата загуба в пет кръга в Първа лига от Ботев Пд с 1:3.

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков.

Ето и официалното изявление.

Левскари,

Обръщам се към всички Вас, за да Ви информирам, че днес, 23 август в Хасково се срещнах с най-успешния треньор на „Левски“ Станимир Стоилов. Воден от убеждението, че той е единствената опция за излизането на клуба от изключително тежката ситуация, в която се намира, му предложих да се завърне в „Левски“ и да помогне на любимия отбор.

В разговора ми с него бях максимално коректен, открит и честен относно финансовото положение на „ПФК Левски“, което към този момент не е добро. Споделих убеждението, че именно той е човекът, който може да обедини „синята“ общност и да изведе отбора от кризата, в която се намира. Станимир Стоилов винаги е бил първата ми опция за старши треньор от момента, в който станах мажоритарен собственик на „ПФК Левски“. Разговорите ни със Станимир Стоилов ще продължат идните дни.

Ваш Наско Сираков. /БГНЕС