Сираков: Съдийства се на определени отбори, Лудогорец е един от тях

"Всички знаем, че в българския футбол се съдийства на определени отбори. Лудогорец е един от тях. Абсолютно!", заяви собственикът на Левски Наско Сираков в подкаста "Неформално с Георги Петков". "Откраднаха ни прекалено много точки чрез съдийството. Кашай не е главният виновник. Огромната вина е в самите съдии, които са зависими и една част от тях - корумпирани. Боби каза, че ще прави промени, но такива не виждаме. И той си носи вината за това, че се прави, че не вижда какво правят тези под него", добави легендата на "сините" по темата за съдийството в Първа лига.

Сираков коментира и декларацията на Левски срещу ръководството на БФС, в която "сините" искат да бъде свикан извънреден изборен конгрес на централата. "В декларацията ни посочихме абсолютно всичко, върху което искаме да се акцентира вниманието. Персонално не атакуваме Боби Михайлов, а системата и начина, по който се работи в нашия футбол. За определени отбори всяка седмица се случва Баташкото клане. Само като видя нарядите за кръга и мога да ви кажа какво ще се случи. Така не може да се продължава", каза той. "Никога не съм искал да бъда президент на Българския футболен съюз. Подобна мисъл не ми е минавала през съзнанието, още повече предвид ангажиментите ми с Левски".

"Единствено по времето на Божков бяха погасявани дългове. Той щеше вече да е изчистил задълженията към НАП. Преди него тези разходи само се трупаха. Феновете на Левски нямат аналог в българската история. Те са огънят в сърцето на клуба. Няма да спра! Никога! Заради Левски!", каза още голмайстор номер 1 в историята на Левски. /БГНЕС