Скандал и искри на официалния кантар на Пулев и Джошуа

Сериозен скандал съпроводи официалния кантар на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа преди утрешния сблъсък между двамата в Лондон за световната титла в тежка категория. Напрежението между двамата бе предизвикано от лагера на Кобрата, който освирка шумно британския боксьор при качването му на кантара.

Това не се понрави на световния шампион, който каза нещо на Пулев, а Кобрата не му остана длъжен и му отговори, че утре ще го победи. Двамата продължиха острия разговор помежду си лице в лице и се наложи няколко души от охраната да застанат между двамата. Всичко приключи със съвсем не приятелско удряне на юмруците на двамата, но от лагера на българина не спряха подвикванията към Джошуа, което видимо разгневи принципно спокойния британец. В крайна сметка двете страни бяха разделени и се оттеглиха, като Кобрата не спря да се заканва, че утре ще покаже на Джошуа кой е номер 1.

Самият кантар показа почти еднакво тегло на двамата - Кубрат Пулев е 108.7 килограма, докато Джошуа е 109.2 килограма. За Кобрата това е с 1-2 килограма под обичайното му тегло за мачове.

Мачът между Пулев и Джошуа ще се проведе утре вечер в лондонската зала "Уембли Арена", като ще започне около полунощ българско време. /БГНЕС