Скандал около новия хит на Ариана Гранде и Джъстин Бийбър

Ариана Гранде и Джъстин Бийбър се видяха принудени да се защитават от обвинения, че хитът им Stuck with U не е стигнал честно до челото на класациите, а мощните им мениджърски екипи са "купили" успеха, пише Ти Ем Зи.

Рапърът Сикснайн (6ix9ine) не само повтори обвиненията си, че известната класация на Билборд е нагласена, а директно обвини Арина Гранде и Джъстин Бийбър, че сами са платили за половината продажби на хита им, който зае първото място. В същата класация парчето на Сикснайн GOOBA зае третото място. Ариана Гранде написа много дълъг пост в Туитър, в който благодари на феновете, че са подкрепили записания с благотворителна цел дует с Джъстин Бийбър, след което отговори на обвиненията. Тя написа, че обикновено "не хаби енергията си за подобни драми или странни обвинения", но този път нещата са стигнали прекалено далеч. Ариана Гранде припомни, че правилата на Билборд не позволяват да се броят покупки на повече 4 копия с една кредитна карта, за да се избегне манипулация.

"Моите фенове купиха тази песен. Феновете на Джъстин купиха тази песен", написа Ариана Гранде. След това препоръча на "тези, които не са доволни от представянето си в класацията, да се държат малко по-скромно." Ариана Гранде продължи с обясненията за успеха на песента и припомни, че в класацията на Билборд по-голяма тежест има купуването на сингли, отколкото стриймването на парчето в интернет. Според певицата, нейният дует с Джъстин Бийбър е реализирал добри продажби като сингъл. /БГНЕС