Скандал със Сара Джесика Паркър отрязал Ким Катрал от новия "Сексът и градът"

Слуховете, че двете звезди от сериала "Сексът и градът" са се скарали, се появяват за първи път през 2004 г. Смята се, че Ким не е била доволна от голямата разлика в хонорарите им - Паркър е получавала доста повече от нея. През 2018 г. Сара Джесика публикува съболезнователно съобщение в личния си микроблог по повод смъртта на брата на Катрал. В отговор последната обвинява колегата си в лицемерие и жестокост.

По-рано стана ясно, че Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън ще се завърнат в ролите си в продължението на култовата поредица. Катрал няма да участва в новия проект.

"Не знам какво мисли Ким, какво чувства. Аз съм много близък със Сара Джесика и това, което Катрал казва за нея, изобщо не прилича на Паркър. Харесвах Ким, мислех, че тя е просто страхотна в шоуто. Но някои хора напускат по свои собствени причини. Не знам и не разбирам какво се е случило с нея”, заяви Крис Нот (Тузара).

Актьорът също така призна, че не му харесва, когато хората говорят лошо за Паркър.

"Тя е мишена за много хора и някои от тях могат да бъдат много зли. Чувствам, че трябва да я защитя", признава актьорът.

В култовия сериал за четирите нюйоркчанки, които се опитват да намерят любовта в големия град, Нот играе Тузара - "мъжът мечта" за Кари Брадшоу, героинята на Сара Джесика Паркър. Продължението на проекта започва да се излъчва от 9 декември по HBO Max./БГНЕС