Скарлет Йохансон е против жестоките диети

Звездата от "Черната вдовица" Скарлет Йохансон смята, че натискът да бъдеш слаб в Холивуд става "много по-ожесточен" през последните години.

35-годишната актриса смята, че звездите са подложени на по-голям натиск от всякога да изглеждат слаби и бляскави през цялото време.

Тя каза за „Кендис“: "Актьорите винаги са били под натиск да бъдат слаби. Има сцена в един от любимите ми филми „Всичко за Ева”, в която Бет Дейвис обикаля из стаята, ужасно разстроена за нещо, след което взема шоколад…, оставя го…, взема го отново..., отново го оставя..., накрая тя се предава и го изяжда, но след огромна борба! Още тогава натискът го имаше. Но сега е много по-лошо.''

Звездата от "Дух в броня" разкри, че се придържа към "естествена" диета, казвайки, че иска да бъде "слаба, но и здрава".

„Нямам коментар за това как други хора избират да живеят живота си - но за мен е твърде параноично за собственото ми здраве да тръгна по пътя на хранителните разстройства. Предпочитам просто да остана във форма по естествен начин." /БГНЕС