Sky Sports излъчва Бундеслигата в следващите четири сезона

Sky Sports е новият дом на Бундеслигата във Великобритания и Република Ирландия, след като спечели ексклузивните права за излъчване в следващите четири сезона.

Sky Sports.

Като дом на футбола от висшия ешелон на Германия във Великобритания и Република Ирландия, футболните фенове ще могат да превключват Sky Sports, за да наблюдават звезди от ранга на Ерлинг Холанд, Джуд Белингам и Роберт Левандовски, докато 30-кратният шампион на Бундеслигата Байерн Мюнхен ще се опита да защити сребърната си салатиера.

Покритието на Sky Sports на Лигата ще започне в 21:30 часа българско време в петък, 13 август, когато шампионът Байерн гостува на Борусия Мьонхенгладбах, преди воденият от Холанд Борусия Дортмунд да се изправи срещу Айнтрахт Франкфурт в събота от 19:30 часа българско време.

В добавка към Бундеслигата, пакетът с права включва достъп до Суперкупата на Германия, който предлага ранно „Класикер“ между Дортмунд и Байерн на 17 август. Премиум сблъсъкът от всеки уикенд ще бъде предаван на живо всяка събота от 19:30 часа б.в. по Sky Sports Football, като допълнителни срещи ще бъдат излъчвани чрез линейни или дигитални канали, включително Sky Sports YouTube.

Извън футбола, пакетът с права включва новия формат на крикета The Hundred, докато Англия приветства Индия и Пакистан за международен крикет през лятото. Втората половина от сезона във Формула 1 стартира с Гран При на Белгия на 27 август, докато в голфа предстои Райдър Къп от Уистлинг Стрейтс, както и 17-то издание на Солхайм Къп. Освен това, Антъни Джошуа ще се изправи срещу Олександър Усик на 25 септември в северен Лондон. /БГНЕС