Слави Трифонов ще е водач на листите във Варна и в Стара Загора

Слави Трифонов представи експертите, които ще подкрепят партията му „Има такъв народ” в секторните политики, предаде репортер на БГНЕС.

В сектор Здравеопазване новата партия ще съветват ръководителят на лабораторията по експериментална имунология в Института по микробиология на БАН проф. д-р Андрей Чорбанов, д-р Ивайло Христов, д-р Николай Драгнев и ръководителят на няколко големи болници у нас доц. д-р Силви Кирилов.

В сектор икономика и финанси влизат икономическият анализатор и финансов експерт Мика Зайкова, Любомир Каримански и Пламен Данаилов.

В сектор правосъдие „Има такъв народ” подкрепят адвокат Александър Рашев, Андрей Михайлов и Паунита Петрова.

В сектор образование Трифонов представи учителят Юлия Чортленева, Пламен Николов и Светослав Георгиев.

В сектор туризъм Мирослава Колева, Ивайло Кожухаров, Виктор Гетов.

В сектор земеделие Слави Трифонов представи Цветанка Войнова, Пламен Абровски и Данаил Найденов.

В сектор енергетика зад Трифонов застава енергийният експерт Иван Хиновски, който е председател на Българския енергиен и минен форум и Теодора Пенева.

В сектор спорт Трифонов представи световния шампион по шах Антоанета Стефанова, адвокат Радостин Василев и треньора на националните хокейсти Станислав Кънчев.

В сектор вътрешен ред и сигурност влизат Светлин Стоянов, проф. Николай Радулов и проф. Радослав Бойчев.

Цялата програма на „Има такъв народ” Трифонов обяви, че ще бъде публикувана на сайта на партията, а в заключение съобщи, че той ще бъде водач на листа във Варна и в Стара Загора. /БГНЕС