Славия излиза срещу Ботев Вр за втора поредна победа

Два мача остават да се изиграят от втория кръг на Първа лига в понеделник. От 19,00 часа започва двубоят Ботев Враца - Славия, а в 21,15 е началото на срещата Берое - Арда.

Славия започна успешно своята кампания в efbet Лига и ще се надява, че ще успее набързо да дублира този успех. Следва визита на Ботев Враца, който е нямаше сходен късмет в първия си дуел.

Врачани обичайно се представят на доста силно ниво в своите домакински мачове, като именно там успяват да натрупат и основната си бройка точки. Славия не би трябвало да очаква лесен мач, особено имайки предвид горещото време. Хората на Хосе Мария Бакеро бяха стабилни срещу Етър и измъкнаха победа във Велико Търново, така че нищо не им пречи да повторят успеха и сега.

Арда успя да покаже зъби в първия си дуел за сезона срещу състава на Черно море у дома. Следва визита на Берое, където проблемите май стават все повече и повече.

Ситуацията не е никак розова при "зелените", след като на няколко места излизат информации, че в клуба финансовото положение изобщо не е розово. Спекулира се, че вече два месеца в клуба не са били получавани заплати, което е доста обезпокоително. Победата срещу Пирин надали намалява въпросителните, а Арда би трябвало да е способен да се възползва от тази този тягостна обстановка.

Програма:

Петък

ЦСКА 1948 - Пирин Благоевград 3:0

ЦСКА - Крумовград 1:0

Събота

Ботев Пловдив - Левски 1:3

Лудогорец - Етър 5:0

Неделя

Черно море - Хебър 1:0

Локомотив София - Локомотив Пловдив 2:4

Понеделник

19:00 ч, Ботев Враца - Славия

21:15 ч, Берое Стара Загора - Арда. /БГНЕС