Солскяр: ПСЖ са на различно ниво, ще дадем всичко в Париж

Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр призна, че тимът на ПСЖ е от по-висока класа след загубата на „червените дяволи“ от парижани с 0:2 миналата вечер.

Юнайтед записа девет победи и равенство в първите си 10 мача под ръководството на норвежеца, но вчера бе надигран на „Олд Трафорд“ и допусна поражение след голове на Кимпембе и Мбапе. „Днес не бяхме на нужното ниво. Този съперник бе от различна класа в сравнение с досегашните. Имахме страхотна серия, влязохме в мача с много добро настроение, но това бе различно препятствие. Има причина те да са един от фаворитите да спечелят Шампионската лига. Ние също трябва да се целим към това ниво“, коментира Солскяр след поражението.

„Червените дяволи“ ще имат изключителна тежка задача в Париж след три седмици, но според Солскяр възпитаниците му имат шанс.

„В нашия отбор винаги отговаряме на предизвикателствата. В този турнир всички отбори са силни, но когато отидем в Париж, ще се направим, каквото е по силите ни. Разбира се, че ще е много трудно, но не и невъзможно. Ще се опитаме да стигнем до почивката с един гол преднина“, допълни треньорът на Юнайтед. /БГНЕС

Категории: