SPICE Music Festival ще има второ издание

Първото издание на SPICE Music Festival премина при огромен успех – над 8000 феновете на музиката от 90-те пяха и танцуваха два дни на Пристанище Бургас с East 17, 2 Unlimited, No mercy, REDNEX, Dr. Alban, HADDAWAY, Cappella, La Bouche, SNAP!, 2 Brothers on the 4th floor, Ice MC, E-Rotic, Upsurt и Deep Zone.

Фестивалната зона се оказа тясна да побере всички желаещи да се потопят в уникалната атмосфера, допълнена от впечатляващ звук, визуални и пиро ефекти.

След грандиозния успех на SPICE Music Festival, организаторите и община Бургас са категорични – второ издание на фестивала ще има, предаде репортер на БГНЕС.

Все още не са ясни точните дати и изпълнителите, но еуфорията на феновете от първото издание принуди организаторите да започнат подготовката на второто издание на фестивала. Затова от днес, само 4 дни след края на първия SPICE Music Festival, организаторите пуснаха ограничено количество промоционални билети за фестивала през 2020 г. Билетите са 1000 на брой и могат да бъдат закупени онлайн.

След като датите и изпълнителите вече са окончателно ясни, всеки от закупилите промоционални билети, ще има възможност в рамките на 10 дни да върне билета си, ако прецени, че няма да може да присъства.

„Сигурни сме, че интересът към тази ексклузивна възможност ще е голям, тъй като феновете на SPICE Music Festival успяха да оценят не само хитовете на 90-те, но и неповторимата фестивална атмосфера, която създадохме!“ – категоричен е организаторът на събитието Николай Тодоров./БГНЕС