Станимир Стоилов: Ако има добри оферти, ще продаваме

„Преживяхме трудни 10 дни. Опитахме да съхраним най-вече емоционално играчите. Надявам се на добра игра утре. Във футбола нямаш време за съзерцания, защото бързо идва следващия мач", обяви треньорът на Левски Станимир Стоилов на пресконференцията си преди двубоя от седмия кръг на efbet Лига срещу Хебър.

"Всички, които бяха контузени, са възстановени. Малко по-назад са в подготовката, но ще бъдат на линия за мача. Михайлов също е здрав, но утре на вратата ще бъде Пламен. Не преливаме от играчи. Ако има добри оферти, ще продаваме. За момента няма оферта, която да задоволява клуба. Играчите трябва да мислят за играта си на терена.

Нямам притеснение за посещаемостта. Нормално е у феновете да има разочарования. Любовта надделява над болката при левскарстовото. Само с подкрепа и пълни трибуни можем да вървим напред. Не виждам смисъл да ги призовавам. Те ще посетят стадиона. Когато е най-трудно, винаги са на трибуните.

Надявам се паузата да е помогнала на играчите да се отърсят. Те спечелиха любовта, заслужиха си я. Оттук нататък всеки мач за тях в първенството е финал", отБеляза Мъри.

"В деня след отпадането от евротурнирите се обадих на Наско Караиванов, че сме готови, когато преценят от футболния съюз и нашите съперници, на които причинихме неудобство, да изиграем отложените мачове. Няма да имаме претенции. Това важи и за Суперкупата. Ще се съобразим изцяло с футболния съюз и противниците.

Отборът е загубил 1 или 2 мача за последните 8-9 месеца и може би още 1-2 без значение. Не е лесно да детронираш някого. Нужно е да играем на високо ниво всеки мач. За мен е важно моят отбор да играе на максимум всеки мач. Постигане на постоянство в играта е най-трудното“, каза още Стоилов. /БГНЕС