Станимир Стоилов: Можем да продадем всеки, ще играем с юношите

"Има предложения за наши играчи. Това ги разконцентрира. Неслучайно Сонко получи картон. Продаваме обаче, само когато цената ни устройва. Опитах се да говоря с Ноа и преди мача, но не съм се справил. Можем да продадем всеки и да играем с юношите", разкри треньорът на Левски Станимир Стоилов след победата с 2:0 срещу Ботев Враца.

"Ключовото беше, че отбелязахме гол. Трябваше да вкараме втория по-рано, за да бъдем по-спокойни и уверени. Имахме проблеми със завършващото подаване и завършващия удар. Но това са наши стари проблеми. Заслужено победихме. Имахме ръстово предимство, но ние доста отбори превъзхождаме в ръст, пък не можем да отбележим", отбеляза Мъри.

"Ноа е основен стълб, може би най-стабилният ни защитник. Ще се отрази на отбора. Дано се съди така строго във всички ситуации. Ще решаваме какво да правим срещу Лудогорец. Всяка победа е ценна. Важно е Левски да върви и да печели. За 5 минути едва ли мога да мисля за стратегията срещу Лудогорец. Ще мислим допълнително. Искам горд Левски, който да играе футбол", каза още той.

"Ивелин е готов за 20-30 минути. Неговото име не трябва да ни принуждава а правим глупости и да го рискуваме“, продължи Стоилов.

"150 мача не знам как звучат, всяка победа е ценна. Не е важно аз колко победи имам, а Левски да печели", завърши треньорът. /БГНЕС