Станислав Иванов: В момента не мисля за трансфер

Крилото на Левски Станислав Иванов заяви, че в момента е изцяло съсредоточен в представянето си със "синята" фланелка и не мисли за трансфер в чуждестранен клуб.

Иванов участва в поредния епизод от поредицата видео включвания с играчи от първия отбор, в които футболистите „канят“ привържениците в своите домове и отговарят на техни въпроси.

„За мен Левски е най-големият български клуб. Клуб с история, традиции и велика публика. Моята цел е да спечеля дългоочакваната купа от цяла „синя“ България и един ден да играем в Шампионската лига. Според мен Левски е фаворит във всеки един мач, в който участва, не само за Купата“, сподели юношата на "сините".

Той отдели време за част от въпросите, които привържениците му бяха задали чрез социалните медии на клуба и разкри редица от своите футболни спомени.

"В момента съм изцяло концентриран в Левски и не мисля за трансфери, но на друг етап от моята кариера се надявам да отида в някой отбор от Топ 5 първенствата, но в момента не мисля такива неща, а само за Левски", заяви Иванов от дома си в Габрово. /БГНЕС

youtube.com/watch?v=b9rghT9gF10&feature=em-uploademail