Стоичков: Очаквам до края на март да има зелена светлина за нов стадион

"Мисля, че до към края на март всички, които са свързани с тази кауза, и Министерство на спорта, да кажат да. Някога да си чула г-н Ганчев да каже, че иска от държавата пари? Други искат пари, ние не искаме. Ние искаме да ни разрешат да го направим", заяви легендата на българския футбол Христо Стоичков пред NOVA относно плановете на ЦСКА да построи нов стадион на мястото на "Българска армия".

Днес Христо Стоичков навършва 56 години

Днес носителят на Златната топка навършва 56 години и сподели, че се надява скоро да има добри новини за всички фенове на "армейците". "Червеният дух никога не ни е напускал. Никога не сме се плашили от най-трудното. Ние преживяхме най-трудното. Сега очаквам с нетърпение всички тези зелени знайковци и незнайковци, че не можело да се направи стадион, да се направи стадион. Сега ги слушам, че искат да правят нов национален стадион. За какво ти е? Няма хора, той стадион щял да прави. Дай на тези, които имат, да си го направят, да си го поправят и помогни с каквото можеш", каза Стоичков.

"Не ни дават зелените, защото едно дърво щяло да го няма. Окей, ще махна едно, ще посадя пет. Лично аз ще ги садя. Тогава какво ще ми кажат? Но ние ги допускаме зелените да си правят каквото си искат", допълни той.

Стоичков разкри, че се е чул с Рафаел Надал след големия успех на испанеца на Откритото първенство на Австралия в края на януари. Камата сподели, че скоро планира да направи интервю с носителя на 21 титли от Големия шлем, а другите му двама мечтани събеседници за интервю са Майкъл Джордан и Тайгър Уудс. /БГНЕС