Стоилов: Ако се представим на максимално ниво, ще победим Черно море

"Няма с какво да се изненадаме. Ако се представим на максималното си ниво, би трябвало да спечелим мача. Очаквам от моите играчи да почнат да печелят мачове. След положителното представяне на терена, време е да почнем да печелим, ако трябва повече с характер и воля. Футболистите на Левски са задължени да играят във всеки мач за победа и да я търсят от първата минута. Важно е играчите да стигнат до максимума на своите възможности, ако го направят, не би трябвало да има проблеми да спечелим". Това заяви треньорът на Левски Станимир Стоилов преди утрешния двубой с Черно море от 19-ия кръг на Първа лига, предаде репортер на БГНЕС.

Стоилов разкри, че вече знае какъв ще бъде титулярният му състав и допълни, че на вратата ще застане опитният Николай Михайлов. "Имам в главата идея как ще играем, как ще противодействаме, но все пак има още 24 часа, днес имаме една тренировка, след тренировката играчите ще знаят какъв ще е съставът. Утре ще пази Михайлов, но младите вратари ще получават също постоянни шансове. Наши хора са там (Велико Търново), все още има малко сняг на терена, което е добре, ако не се стопи, утре като го изчистим, теренът няма да е замръзнал. Единственият проблем е теренът да не е замръзнал. Иначе след промяната на часа ще бъдат значително по-добри условията като температури", каза той относно състоянието на терена във Велико Търново, където ще се проведе срещата заради наказание на "сините".

"Между Левски и Черно море винаги са ставали интересни двубои, надявам се да продължим така. От нашите футболисти проблем има единствено Асен Митков, който вече тренира с отбора, но тепърва само една тренировка е направил. Петрис все още не е започнал тренировки, очаквам другата седмица да започне. Другите всички са здрави, като изключвам наказания Андриан Краев. Черно море имат запазен стил на игра от доста години и също като нас не се съобразяват с противниците", допълни Стоилов.

Мачът между Левски и Черно море ще се играе в събота, 11-ти февруари, от 12:30 часа. /БГНЕС