Стоилов: Единственото негативно беше резултатът

"Смятам, че стана един интересен футболен двубой. За нас беше интересно да видим нашето ниво. Единственото негативно беше резултатът. Имахме две-три ситуации да вкараме и втори гол, след като поведохме“, коментира треньорът на Левски Станимир Стоилов след загубата на "сините" от Лудогорец с 1:2 в мач от 23-ия кръг на Първа лига.

Играчите на Левски поведоха в резултата на двубоя в Разград, но допуснаха обрат след почивката за първо поражение през тази година. „Доволен съм донякъде от представянето. Играхме на едно добро ниво. Има къде да доразвиваме нашия футболен потенциал. Трябва да подобрим динамиката и агресията в играта ни. Имахме и силни моменти. Трябваше да вкараме и втори гол, за да отиде мачът в друго русло. Не знам дали сме ги изненадали. Първото полувреме имахме сериозно преимущество. Не мога да се сърдя на играчите, защото имахме само два дни, за да тренираме тази схема“, допълни наставникът.

„Всеки мач е различен. Мачът за купата ще бъде коренно различен. Нашата цел е Европа. Искам да виждам Левски да играе във всеки мач за победа“, каза още Станимир Стоилов. /БГНЕС