Стоилов: Изключително безхарактерно поведение на част от играчите на Левски

"Изключително безхарактерно поведение на футболистите на Левски. Теренът беше тежък, но това са реалностите. Това е т.нар БГ футбол, ние си го обичаме, не искаме и не искаме да си го подобряваме", заяви треньорът на Левски Станимир Стоилов след загубата от Локомотив Сф с 2:3 в "Надежда".

"Доста грешки допуснахме в защита. Имаше изключителна неувереност, не проявихме достатъчно воля и характер. Ако не се бием и не сме готови да дадем повече отколкото трябва, това е резултатът. Нямахме опции да реагираме след излизането на Сундберг. Не знам какво е състоянието му, откараха го в болницата, за да му се прави снимка. Той имаше и доста сериозен оток. За съжаление във втори мач без Сундберг защитата ни е нестабилна. Локомотив София играеше само с дълги топки, трябваше повече характер. Всички футболисти трябва да се превърнат в лидери, ако не искат да губим повече точки", продължи Мъри.

"За третия гол - нека съдиите да кажат, да не минаваме от другата страна. След като сте го видели, нямам какво да кажа", лаконичен бе Стоилов.

"Направихме магнитен резонанс на Билал Бари, очакваме резултати. Не съм оптимистично настроен. Струпаха ни се доста неща, но трябва да ги решаваме. Трансферният прозорец затвори, можем да привличаме някакви свободни агенти, а финансовата ни дисциплина не трябва да се нарушава. За съжаление, се получиха травми на важни играчи. В защита бяхме неуверени, но и в атакуващ план играчите трябва да играят по-добре", каза още той.

"Уелтон и Роналдо останаха на пейката, защото бяха доста уморени. През седмицата правихме изследвания и техните показатели ни дадоха ясната идея, че са доста изморени. Искахме да ги възстановим. Имаше хора с претенции и те трябва да си ги защитават. Според мене бяхме крехки и оттам недостатъчно агресивни", завърши Станимир Стоилов. /БГНЕС