Стоилов: На Левски му е нужна една победа, за да обърне нещата в своя полза

"На Левски в момента му е нужна една победа, за да обърне нещата в своя полза. Това може да бъде добра предпоставка да даде самочувствие на отбора за финалния спринт", обяви треньорът на "сините" Станимир Стоилов пред клубната телевизия преди мача със Спартак Варна.

Станимир Стоилов.

"Имаме достатъчно проблеми, които постепенно се разрешават. Връщането на Андриан Краев от наказание ще бъде добър момент за клуба, както и евентуалното завръщане на Филип Кръстев. Те са свежи играчи, които не са играли в предния мач", заяви Мъри.

"Аз желание виждам във всеки мач. Най-важното е футболистите да имат амбиция. Спазват тактическата дисциплина, но ни липсва може би един от най-важните компоненти - гола. Върху това трябва да се насочат футболистите - отбелязването на гол. Спартак Варна в последните месеци израстна много като организация, дисциплина. Направиха положителни резултати. Отделно очакваме не най-доброто състояние на терена, което допълнително ще затрудни нашите играчи, но те са длъжни вече да намерят път към вратата на противника. Явно е, че има психологическа затормозеност от неотбелязването на ситуациите. Начинът да излезеш от тази ситуация е като бележиш и естествено като имаш малко повече шанс", добави треньорът на Левски.

Двубоят Спартак Варна - Левски е в неделя от 14:45 часа. /БГНЕС