Стоилов: Отдавна съм взел моите решения, ще ги чуете утре

"Футболистите трябва да мислят за утрешния мач, да играят добре и да спечелим. Това е най-важното нещо, което трябва да се случи. Искам да спечелим мача с Локомотив, да играем добре, да радваме хората, след 24 часа ще разберете всичко, не е толкова далеч. Ще чуете утре, моите решения отдавна съм ги взел. Не важно аз какво решение ще взема, а Левски да играе добре и ще спечели. Това обяви треньорът на Левски Станимир Стоилов ден преди мача с Локомотив София, предаде репортер на БГНЕС.

Вчера стана ясно, че изпълнителният директор на "сините" Ивайло Ивков ще бъде освободен от поста, а Стоилов ще обяви дали остава на "Герена" или се тръгва след двубоя с "железничарите" от 25-ия кръг на Първа лига, който ще се играе утре от 20:00 часа. "Доколкото всички хора ме познават, аз взимам решение, което е най-добро за работата в Левски, не правя компромиси с никого. Аз винаги съм бил самостоятелен, пришиваха ме към Сираков, към феновете, сега към Ивков. Доста ме разчлениха, аз съм сам един човек, който се е борил за правдата и истината. Ще взема решението, което е най-правилно за бъдещето на Левски. За мен истината трябва да се защитава, тя рано или късно се защитава. Мисля, че бъдещето на Левски е изключително светло, бяхме под дъното, сега вече се качихме на първокласен път, предстои да се качим на магистрала. Левски има основа, има играчи, които струват пари, щом спорим дали играч струва 4 или 5 милиона, значи работата в клуба е добра", коментира Стоилов днес.

"Локомотив играе изключително организирано и дисциплинарно във фаза защита, опасен е на контраатака и е труден за победа. Успяха да постигнат две победи в столично дерби в последните два мача, заслужава нашето уважение. На футболен език, имаме какво да им връщаме, защото преди два месеца те ни победиха в "Надежда". По-важно е да настроя моя отбор, да намерим нашите решения в атака и защита, за да можем да радваме привържениците и играчите да оставят душа и сърце за Левски. Ако това го направят и не спечелят, нашите привърженици винаги разбират", допълни той.

"Преди две години Тити, преди да даде акциите на Сираков, предложи на мен да ги даде, но аз му казах, че нямам пари и възможност да издържам този клуб", разкри Стоилов след появилите се информации, че феновете на тима искат именно той да получи акциите на клуба. /БГНЕС