Столична община тържествено ще запали светлините на коледната елха

На 1 декември (четвъртък) Столична община организира тържествено запалване на коледната елха в София със изпълнения на любими танцови, музикални формации и 3D мапинг на площада пред Народния театър „Иван Вазов“, съобщиха от общината.

Елхата ще бъде висока 10 метра, украсена с много лампички и гирлянди. Празничната програма ще започне в 18:00 часа, а в 19:00 часа ще бъдат запалени светлините на коледното дърво в присъствието на много любими актьори като Пламен Манасиев, Неда Спасова, Пенко Господинов, Светлана Янчева, Анастасия Лютова, Саня Борисова, Георги Златарев, Ириней Константинов, Бина Харалампиева, Роберт Янакиев, Иван Райков и други.

Концертът ще започне веднага след официалното запалване на светлините на дръвчето. Любими музиканти и танцови изпълнители ще създадат коледно настроение за гостите и жителите на града.

Спектакълът ще представи по увлекателен и забавен начин българските фолклорни традиции и съвременния поглед към празника. Главни действащи лица в него ще бъдат танцьорите от ансамбъл „Българе“. Заедно с тях на сцената ще излязат музикантите от „Виво Монтана“, дует „Крис и Велин“, „Нана денс проджект“ и още много други изпълнители. Сградата на театъра също ще е част от шоуто, като върху нея ще се проектират различни картини, свързани с предстоящия светъл християнски празник. /БГНЕС

Тагове: