STORY Bar & Dinner – новото модерно място в сърцето на София

Вкусна храна, авторски коктейли и силни емоции очакват гостите на най-новото модерно място в сърцето на София – STORY Bar & Dinner.

До официалното откриване остава малко! На 27 август старт на силните емоции ще даде специален гост – DJ Vasquez, един от любимците на почитателите на хубавата музика. Очаква Ви и представление с - POLE Dance от известна акробатка. Гостите на „STORY” ще бъдат посрещнати с welcome drink и усмивка. Началото е от 20.30 часа, а входът е свободен!

Веднага на следващата вечер посетителите могат да присъстват на втората част на откриването, когато гост – изпълнители ще бъдат Силви Филип и любимецът от „Гласът на България“ Александър Славчев. Освен с качествени храна и напитки, посетителите ще бъдат посрещнати от модерен интериор, прохладна лятна градина и лично отношение на персонала.

Разнообразието от специалитети от българската и европейската кухня на Шеф Василев са в състояние да задоволят и най-изтънчения вкус. Менюто е добре подбрано, а специално селектиран винен лист ще изненада и зарадва дори и най-големите познавачи.

Локацията на заведението добавя и последните щрихи към рецептата за приятно изживяване. То се намира в самия център на София, на бул. „Мария Луиза“ 2, в двора на Министерски съвет. Местата са ограничени, но всеки може да гарантира резервацията си с едно телефонно обаждане на 0888 686 885. Заредете батериите на телефоните си, определено ще ви трябват! Бъдете от първите, които ще имат възможността да направят най-якото „STORY“. /БГНЕС