Сури Круз, на 13 години копие на баща си Том

По време на разходката из улиците на Ню Йорк с майка си Кейти Холмс, Сури Круз изглеждаше усмихната и поздравяваше минувачите.

Миналия четвъртък Том Круз направи забележителен пасаж в Комик Кон в Сан Диего, за да представи първите снимки на "Топ Гън: Маверик", продължението на филма, който му спечели световна слава преди 33 години. Ярка усмивка, вдигната ръка, за да поздрави обществеността, 54-годишният актьор се появи във великолепна форма пред фотографите, щастливи да разкрият повече за този блокбъстър, който ще излезе през лятото на 2020 година.

Четири дни по-късно на другия край на страната, в Ню Йорк, вниманието привлича дъщеря му Сури. В понеделник тя бе видяна в района на Манхатън с майка си Кейти Холмс. Облечена в розово, Сури Круз се радваше на слънчевия ден, щастлива да пазарува и да отиде на занятия по йога. 13-годишното момиче явно е наследило очите на баща си, но и големите бели зъби. Между два разговора с майка си Кейти Холмс тя бе видяна да поздравява минувачи със същия ентусиазъм както актьора. Вероятно тя не вижда баща си след развода на холивудската звезда с Кейти Холмс, но във всеки случай наследството е гарантирано … /БГНЕС