Цанко Цветанов: Мечтата ми е Левски да спечели всички мачове до края

"Мечтата ми е Левски да спечели всички мачове до края на първенството", обяви помощник-треньорът на Левски Цанко Цветанов говори преди заминаването на тима за Дубай, където "сините" ще проведат своя зимен лагер.

"Честита Нова година на всички българи. Заминаваме на подготовка. На този етап има двама нови, селекцията е отворен процес, но това са футболистите, с които ще стартираме. Всички играчи ще пътуват за лагера. Нямаме продаден футболист. За мен ще е най-добре всички футболисти да останат в Левски", каза още той пред медиите.

"Доволни сме, че сме на най-доброто място за подготовка. Всички млади футболисти в Левски ще трябва да направят крачка напред и да станат по-добри. По този начин и Левски ще стане по-добър", завърши Цветанов.

Старши треньорът Станимир Стоилов, чужденците, както и Николай Михайлов ще пристигнат директно в лагера на "сините". Мъри изкара празниците в Лас Палмас и ще пътува директно за Дубай. С отбора пътуват лидерите Георги Миланов и Ивелин Попов, както и Андриан Краев и Филип Кръстев.

Спортно-техническият щаб е предвидил 5 контролни срещи, като съперниците и датите на мачовете ще бъдат обявени допълнително.

До момента "сините" осъществиха два входящи трансфера. Съставът бе подсилен от бразилеца Рикардиньо и защитника Кристиан Димитров. /БГНЕС