ЦСКА и Локомотив София се занулиха на "Армията"

ЦСКА и Локомотив София завършиха при нулево равенство в последен мач от неделната програма на 17-ия кръг на Първа лига. На стадион "Българска армия" в столицата "червените" загубиха две точки в битката за титлата.

Без голове на стадион "Българска армия" в столицата.

Първите минути бяха за гостите, които атакуваха през зоната на Енес Махмутович. В отсъствието на Юрген Матай, защитата на "армейците" не изглеждаха стабилна, но "железничарите" не успяха да се възползват при едно-две слизания към вратата на Густаво Бусато. От другата страна, най-активен бе Маурисио Гарсес, чиито усилия обаче не бяха достатъчни за преодоляване на Александър Любенов и компания. След почивката воденият от Саша Илич тим натисна в търсене на победен гол, но не стигна до такъв и така серията на отбора от пет поредни победи в първенството приключи.

Локомотив взе точка от "червените" и при гостуването си, след като по-рано през кампанията направи 1:1 и в квартал "Надежда". Съставът на Станислав Генчев е осми с 26 точки, докато ЦСКА продължава да води в класирането с 41 пункта, с пет повече от втория и шампион Лудогорец, който обаче е с три мача по-малко.

В следващия кръг Илич и компания гостуват на Черно море, докато "железничарите" приемат Берое в столицата. /БГНЕС