ЦСКА официално представи младежкия национал Станислав Шопов

Младежкият национал Станислав Шопов е първото ново попълнение на ЦСКА.

20-годишният плеймейкър идва от нидерландския Хееренвeен, където през последните две години бе част от представителния тим, но играеше за дублиращата формация. Преди трансфера в клуба от Ередивизие, атакуващият халф записа 39 мача в елита на България с родния си клуб Ботев Пловдив. Шопов подписа своя договор с клуба и в понеделник ще започне подготовка с новите си съотборници.

Днес той бе посрещнат на клубната база в Панчарево от легендарния домакин - бай Добри, който му връчи фланелка с номер 8 и му пожела здраве и успехи, а футболистът отправи следното послание към феновете:

"Здравейте, цесекари, радвам се, че съм част от този велик клуб и съм готов да давам всичко за него! Очаквам Ви на стадиона!"

Междувременно изпълнителният директор на "червените" Филип Филипов обяви, че собствениците са осигурили необходимите инвестиции за стадиона. "Вече сме на финалната права. За всяка следваща стъпка ще бъдат информирани феновете. Нека да са спокойни, ЦСКА ще има нов стадион", обяви той в предаването "Арена спорт".

“Най-важното е, че философията на Саша Илич съвпада с ДНК-то на ЦСКА - да се играе офанзивен футбол и винаги да се търси победата. Илич е честен човек и гладен за успехи треньор. Най-важната цел е да се изгради силен отбор”, каза още бившият играч на клуба.

"Жорди Кайседо е футболист на ЦСКА. Най-нормалното нещо е, когато има добра оферта за него да бъде трансфериран. На този етап той остава футболист на ЦСКА", завъши Филип Филипов. /БГНЕС