ЦСКА посреща Берое на „Армията“ в опит да продължи добрата си серия

ЦСКА приема Берое на стадион „Българска армия“ в един от двата двубоя от днешната програма на четвъртия кръг в Първа лига. „Червените“ излизат срещу заралии в 21:00 часа. Малко по-рано - от 18,30 часа е двубоят Локомотив София - Ботев Пд в квартал „Надежда“.

ЦСКА ще търси още един домакински успех в първенството, след като загря за срещата с Берое с убедителното 4:0 над Македония ГП в реванша от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите. „Армейците“ вече надиграха Арда и Черно море в първенството съответно с 3:0 и 1:0, като са без загуба от началото на кампанията с актив от седем точки, имайки и равенство 1:1 от визитата на Локо София. От своя страна, Берое на Петър Хубчев събраха актив от четири пункта след първите си три мача в шампионата, като надвиха на старта Ботев Враца, загубиха гостуването на Арда с 0:1 и направиха равенство с Локомотив София.

„Железничарите“ ще търсят първа победа от началото на сезона и дебютен успех под ръководството на новия наставник Станислав Генчев. Столичани загубиха домакинството си на Черно море в откриващия кръг, а след това последваха равенства с ЦСКА и Берое. Ботев Пд се раздели със старши треньора Азрудин Валентич след поредицата от три загуби в Първа лига и отпадането от евротурнирите от кипърския АПОЕЛ Никозия с общ резултат 0:2. Босненецът ще остане на Коматево в ролята на стратегически съветник на собственика на клуба за спортното развитие на "жълто-черните". Старши треньорът на Ботев II Артур Ованесян ще изпълнява длъжността старши треньор на мъжкия отбор в мача срещу локомотивци в София.

Пълна програма за 4-ия кръг на Първа лига:

Петък, 29 юли

Хебър - ЦСКА 1948 0:1

Лудогорец - Спартак Варна 5:0

Събота, 30 юли

Ботев Враца - Локомотив Пловдив 0:1

Пирин - Славия 1:2

Неделя, 31 юли

18:30, Локомотив София - Ботев Пловдив

21:00, ЦСКА - Берое

Понеделник, 1 август

20:30, Арда – Септември. /БГНЕС