Тейлър Суифт кацна в Лос Анджелис и се отправи към Вегас за Супербоул

Музикалната суперзвезда Тейлър Суифт се прибра в Съединените щати от Япония и е на път да гледа играта на гаджето си Травис Келси в Супербоул в Лас Вегас, съобщиха американски медии.


Певицата е кацнала в Лос Анджелис с частен самолет от Токио, където проведе последния етап от нейното турне Eras.

Поп иконата беше видяна почти напълно скрита от светлосин чадър, докато се качва в чакащ SUV, за да бъде откарана от кортеж в президентски стил.

Това сложи край на спекулациите в социалните мрежи относно точното местонахождение на Суифт, чиято връзка със звездата на Канзас Сити Чийфс превзе НФЛ като буря този сезон.

Интернет детективите за проследяване на полети в X, публикуваха редовни актуализации за състоянието на самолета, за който се смята, че превозва Swift, която напусна Токио. Самолетът – наречен „Ерата на футбола“ на уебсайта за проследяване на полети Flightradar24 – в крайна сметка кацна в Лос Анджелис.

Други хора обаче смятат, че Суифт е била на съвсем друг самолет.

Междувременно Грейси Хънт, дъщеря на председателя на Канзас Сити Чийфс Кларк Хънт, едва успя да сдържи вълнението си от предстоящото пристигане на 34-годишната суперзвезда.

„Тя идва! Тя идва! Развълнувани сме“, каза Грейси на събитие на червения килим в Лас Вегас.

Транстихоокеанското пътуване на Суифт от 8900 км през няколко часови зони означава, че тя ще бъде във Вегас навреме, за да гледа неделния Супербоул, който започва в 15:30 ч. местно време (01:30 българско).

Връзката на иконата на поп културата с Келси завладя феновете през този сезон и се смята, че стои зад рязкото увеличение на гледаемостта от жени на мачовете на Канзас Сити.

Суифт редовно се появява в частна ложа по време на мачовете, за да гледа гаджето си, а появата ѝ на неделния Супербоул в СинСити може да помогне за поставянето на рекорд по телевизионни рейтинги на най-голямото събитие в спортния календар на САЩ.

Междувременно харизматичният Келси казва, че се наслаждава на вниманието от любовната му връзка със знаменитост, и се пошегува тази седмица, че се чувства под напрежение да спечели след рекордната четвърта награда на Суифт за албум на годината на Грами миналия уикенд.

"Тя е невероятна, пренаписва историческите книги", заяви Келси за Суифт. "Казах ѝ, че трябва да свърша своята част от сделката и също да донеса нещо вкъщи", добави той. /БГНЕС